Keresési találatok

0 Találatok

empty

Nincs találat

Bocsi, de semmit sem találtam

Quad túra vagy bérlés?

Nagyon sokan quad bérlésnek hívják a quad túrát, először is tegyük tisztába, hogy mi is a két fogalom aztán részletezzük, hogy melyik miért jobb vagy rosszabb mint a másik.

Quad túra: 
Egy olyan szolgáltatás amikor többen követünk egy túra vezetőt aki vagy a saját pályáján vagy valahol a természetben visz egy túra útvonalon. Ezek a túrák általában 1-2 órásak, de pár cég egész napos túrát is szervez.

Quad bérlés:
Ez a szolgáltatás majdnem teljesen megegyezik egy autó bérléssel. Alá kell írnod egy bérleti szerződést, kauciót kell fizetned és ezután szabadon használhatod a quadot.

Miért jó a Quad túra?

 1. Nagyon sok cég csinálja
  Az ország több pontján találhatunk quad túrát így biztosan mindig lesz kapacitás és válogathatunk is.
 2. Sok Quad
  Némely cégnél akár több mint 10 quad is rendelkezésre áll így akár nagyobb baráti társaság, céges rendezvény is igénybe veheti.
 3. Nincs kaució
  Ezek a quadok már sokat megéltek, valószínűleg már borultak is velük, így ha felborulunk velünk valószínűleg nem fognak felszámolni érte javítási költséget. Persze ha behajtunk vele egy tóba, vagy tropára törjük biztosan nem dicsérnek meg érte.
 4. Tapasztalt túra vezető
  A tapasztaltabb túra vezetőknél garantált az élmény, hiszen biztosan nagyon jó kis útvonalakon fog végig vinni és ha látja, hogy már jól quadozunk komolyabb terepre is elvisz minket és hagyja, hogy kibontakozzunk. Segít a kevésbé tapasztaltaknak és bátortalanoknak, hogy elsajátítsák a quadozás fortélyait. Rátud szólni azokra a quadosokra, akik azt hiszik, hogy ez egy gyerek játék és ész nélkül pörögnek a quadokkal.

Miért jó a Quad bérlés?

 1. Egész nap
  Akár egész napra kitudjuk bérelni, vagy több napra is, ha pedig nincs ennyi időnk akkor akár 2 órára is kikölcsönözhetjük.
 2. Nagyon jó ár érték arány
  Míg egy 2 órás quad túra 30-40.000 Ft addig egy egész napos quad bérlés 40.000Ft és ezek a quadok sokkal nagyobbak és modernebbek mint a legtöbb quad túrázással foglalkozó cég quadjai.
 3. Minőségi erős quadok
  Nálunk szinte új quadokat bérelhetsz, ezek a quadok teljes felszereltséggel rendelkeznek nagyon kényelmesek és igazán erősek.
 4. A te saját túrád
  Oda mész vele ahova csak szeretnél, te osztod be az idődet, hogy hol mennyi időt szeretnél tölteni, csak te és a párod esetleg a barátaid vesztek részt rajta. Saját magad fedezheted fel a környéket, bejelölhetsz pontokat a térképen amit megszeretnél nézni, megebédelhetsz egy kiszemelt étteremnél, vagy megállhatsz pihenni egy magaslaton ahol gyönyörködhetsz a panorámában. Ha szeretnéd akkor segítünk a környék legjobb túra útvonalaiban, látnivalóiban és igazi terep helyek felfedezésében, átküldjük a telefonodra azokat a pontokat amelyeket érdemes meglátogatni egy quaddal.
 5. Közúton is mehetsz vele
  Mivel közúton is használhatod ezeket a quadokat így elmehetsz egy étteremhez, fagyizóhoz. Gondolj bele milyen vagány egy fagyizó előtt megállni egy tőlünk kölcsönzött vagány quaddal.
 6. Több túra útvonal
  Míg a legtöbb túráztatással foglalkozó cég a saját területén visz el túrázni, nálunk te választod ki, így ha legközelebb jössz nem kell ugyan azon a helyen quadoznid hanem választhatsz egy másik útvonalat ahol új helyeket fedezhetsz fel. Több túra útvonalat is mutatunk neked amelyekből te választhatsz, hogy melyik a szimpatikus.
 7. Szabadság
  Nem kell egy túra vezető után menned és szívni a port utána, te döntöd el, hova mész és mennyi időt töltesz el az adott helyen, így korlátlanul szelfizhetsz, romantikázhatsz a legszebb helyeken ahol senki sem fog zavarni. Sok szép panorámás helyet tudunk ahol biztosan egyedül lesztek, és nem fog zavarni senki.
 8. Oktatás
  Megmutatjuk, hogyan kell használni egy quadot, mire kell oda figyelned, hogy nehogy balesetet szenvedj.
 9. Nálunk vehetsz is quadot
  Mi is így kezdtük először csak quad túrákra jártunk aztán béreltünk quadot és annyira megszerettük, hogy vettünk quadokat amiket most te is ki tudsz bérelni tőlünk, de ha te is annyira függő leszel mint mi segítünk a vásárlásban, garantáltan a legjobb áron, sőt ha bérlés után veszel tőlünk quadot a bérlés árát beleszámítjuk a quad árába.

Kinek, melyiket ajánljuk?

Az első fontos feltétel, hogy legyen B kategóriás jogosítványod, ha nincs akkor mindenképp a quad túrát ajánljuk, ha van B kategóriás jogosítványod és quadoztál esetleg motoroztál már akkor mindenképp a bérlés a jobb választás neked. Ha még soha sem quadoztál, motoroztál akkor lehet, hogy a quad túra a jobb választás, hiszen a túrán végig vigyáznak rád és ha elvinne a hév akkor rád tudnak szólni, hogy nehogy baleset legyen belőle. A quadozás csak egy-két fokkal biztonságosabb a motorozásnál, sokan azt hiszik, hogy 4 kerékkel nem lehet felborulni, de ez nem így van, súlyos baleset is lehet a vége egy felelőtlen quadozásnak, rengeteg videót láthatunk az interneten ilyen balesetekről.