Quad bérlés foglalás

Fontos, hogy ha lefoglaltad a Quadot mindenképp jelezd, ha mégsem tudsz jönni a megbeszélt időpontban. Ha nem szólsz legalább 24 órával előtte az időpont módosításról 10% időpont módosítás díjat számolunk fel.

Mindenképp hozd magaddal a jogosítványodat, lakcímkártyádat, amennyiben nem hozod magaddal a Quadot nem tudjuk oda adni és itt is felszámoljuk a 10% időpont módosítás díjat. Fontos, hogy a jogosítványod érvényes legyen, így kérlek ezt is ellenőrizd.

Előre kifizetett foglalás visszatérítése:

Az előre kifizetett foglalást lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni, de a foglalást követő 365 napban bármikor felhasználhatod és akár át is ruházhatod. Ha 24 órával előtte jelzed a foglalás időpontjának módosítását akkor nem számolunk fel díjat a módosításért.

Ajándékutalvány felhasználása:

Az ajándékutalványainkat 365 napig vagyis egy évig lehet felhasználni. A kiküldött pdf ajándékutalványon található egy kód amivel beazonosítjuk az utalvány érvényességét, egy utalványt csak egyszer lehet felhasználni, fontos, hogy az utalványon szereplő kódot csak annak adja oda akinek az ajándékot szánja, mert az utalvány birtokában bárki felhasználhatja. Az ajándékutalvány felhasználtságát weboldalunkon tudja ellenőrizni, így akár értesítheti az ajándékozottat, hogy ne felejtse el beváltani.

Ajándékutalvány visszatérítés:

14 napon belül visszatérítjük az ajándékutalványok összegét ha meggondoltad magad, a fizikailag kiküldött utalványokat a számlával együtt vissza kell juttatnod hozzánk.