Általános szerződési feltételek

Szolgáltató: Korrekt Hungary Kft.

Quad bérlés szabályzat:

Quadjainkat ahogyan egy normál autóbérlés esetében bérleti szerződéssel tudjuk kiadni és kaució létét szükséges, amely teljes egészében visszajár amennyiben a quadot sértetlenül hozzák vissza.

Quad sérülése esetén a kauciót visszatarthatjuk, melyből a javítás költségeit fedezzük. A quadokon nincs casco biztosítás, mivel egy biztosító sem köt ilyen sport eszközökre casco biztosítást, ezért az esetleges károkozás teljes összegét kell megtéríteni vagyis ha a kaució nem elegendő a javítás fedezésére a fennmaradó összeget is meg kell térítenie!

A quad bérléshez mindenképp személyi igazolványra, jogosítványra és lakcímkártyára is szükség van, ezek nélkül nem tudjuk kiadni a quadot!

Üzemanyag szabály: A quadokat tele tankkal adjuk kis és tele tankkal kérjük vissza, amennyiben nincs tele tankolva a kaucióból a hiányzó üzemanyag költséget levonjuk.

Ittas állapotban tilos a quad használata, ha erre utaló jeleket tapasztalunk, megtagadhatjuk a quadok kiadását. A quadok használatáról oktatást tartunk, amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a sofőr nem alkalmas a quad vezetésére szintén megtagadhatjuk a quad átadását, a quad és a sofőr épségének érdekében.

Ajándékutalvány szabályzat:

Az ajándékutalványainkat egy évig lehet felhasználni vagyis a vásárlástól számított 365-napig. Amennyiben ez idő alatt nem használják fel az utalványt a lejárat után még egy hónapig lehetőség van hosszabbításra 20% térítéssel.

Az utalványt bárki felhasználhatja, nevet nem ellenőrzünk csak az utalványon szereplő egyedi azonosítót. Az azonosítóval bárki felhasználhatja az utalványt így érdemes az utalványt biztonságos helyen tartani, és csak annak küldje el vagy adja oda akinek szánni szeretné. Az esetleges felhasznált utalványokból keletkezett károkért felelőséget nem vállalunk, de minden információt megadunk a felhasználóról.

Utalvány visszatérítés:
A kifizetett ajándékutalványokat nem áll módunkban visszatéríteni, a megvásárolt és kifizetett utalványokat bármely szolgáltatásunkra beválthatja, de sajnos pénzt nem adunk vissza.