Keresési találatok

0 Találatok

empty

Nincs találat

Bocsi, de semmit sem találtam

Quad randi

A quad randi egy felejthetetlen élmény lesz számotokra, hiszen egy nem mindennapi extrém sportot próbálhattok ki közösen. Szuper ajándék lehet a párodnak és itt inkább a hölgyekhez szólnék, hiszen melyik pasi nem örülne egy ilyen élmény ajándéknak?!

De pontosan mi is az a quad randi? 

Nem más mint egy quad bérlés pároknak, kibérlitek a quadot, quadokat és oda mehettek ahová csak szeretnétek, bejárhatjátok Dunakeszi környékét, de akár egész Vácig, a Dunakanyarig is túrázhattok akár föld utakon vagy közúton is. A túra közben megállhatok ebédelni, fagyizni, vagy beülhettek egy üdítőre a Fóti tó melletti bisztróba. Kipróbálhatjátok a quadjainkat terepen is, vezethettek akár felváltva vagy ha mindketten szeretnétek vezetni bérelhettek 2 quadot is egyszerre. Quadjainkat a hölgyek is könnyedén elvezetik, minden quadunk szervokormányos így nagyon könnyű vele navigálni.

Miért különleges a mi szolgáltatásunk?

  • A legfontosabb különbség másokkal szemben, hogy nálunk nincs túravezető, igaz sok esetben jól jön egy túravezető ha épp egy fotót kellene csinálni kettőtökről, de ehhez adunk inkább egy szelfibotot. Így kettesben ott álltok meg fotózkodni, romantikázni ahol csak szeretnétek, és annyi időre amennyi csak jólesik.
  • Akár egésznapos randi is lehet, reggel kibérlitek a quadot és csak este hozzátok vissza, a pár órás quadozásokkal az a baj, hogy csak mentek, meg se álltok szinte, hiszen a quadozás alatt szinte repül az idő, észre se veszitek és le is járt a túra, így nyugodtan megállhattok ebédelni, fagyizni, bőven lesz idő a quadozásra is.
  • Akár hozzád is kivisszük a quadot és akár több napig is quadozhattok.

Ha nem tudod merre induljatok el, segítünk, megmutatjuk azokat a pontokat amelyeket érdemes meglátogatni, vagy azokat az éttermeket ahol érdemes ebédelni. Ha letöltitek a Wikiloc applikációt akkor végig is vezet titeket a telefon a kiválasztott túraútvonalunkon. Akár még kompozhattok is, a Horányi komp nagyon közel van hozzánk, így akár egy kis „hajókázás” tovább fűszerezheti a kalandot.

Ha szeretnétek igénybevenni a szolgáltatásunkat, két féleképpen is választhattok, azonnal lefoglalhatjátok az időpontot a quad bérlésre, vagy megvásárolhatjátok a Quad randi ajándékutalványunkat amit egy évig válthattok be.